lauantai 19. syyskuuta 2009

Paljon melua tyhjästä

Quentin Tarantinon uusin, josta on varmaan jo kaikki mahdollinen sanottu, tuli katsottua leffassa jokunen viikko sitten. Ihan jees. Paljon puhetta, vähemmän toimintaa, runsaasti verta. Mut hei, se on tarantinoa. Ja sen takia leffasta kohkataankin.

Olihan Paskiaiset ihan katsottava leffa, mutta kerta taisi tätä herkkua riittää. Suoraan sanoen en ihan ymmärrä, mikä siinä niin valtaisan ihmeellistä oli. Paitsi se, että se on Tarantinon pojan tähän maailmaan äkistämä pökäle. Olihan siinä hyviä roolisuorituksia. Pittin Brädi oli veikeä ja puhui hassusti. Suurimman huomion taisi kuitenkin viedä Christoph Waltzin esittämä kenraali, luutnantti, marsalkka mikä lie eversti Landa. Ja oi, loppupuolella oli yksi visuaalisesti oikein kaunis kuolinkohtaus. Mutta enpä kerrokaan kenen. Niin, ja Imagesta saamani tiedon mukaan pesäpallomailalla natseja listivän Donny Donowitzin roolissa piti alunperin olla Adam Sandler. Oi se olisi ollut lystiä nähdä!

Juu. Ei ollut Quentinin parhaita.

3 kommenttia:

Sivustakatsoja kirjoitti...

Musta tää nimenomaan oli Tarantinon paras, mutta kukin tyylillään ;). Joskin on sekin sanottava, että muistan Reservoir Dogsista ja Jackie Brownista ihan liian vähän (ensimmäisestä kyllä muistelisin pitäneeni paljon, mutta en sitä, kuinka paljon). Itse asiassa poistuessani leffateatterista teki mieli mennä katsomaan leffa heti uudestaan, mutta jäi nyt menemättä.

Kirsikka kirjoitti...

Makuasioista on turha kiistellä. :)

Itse en taas Reservoir Dogsia ymmärtänyt ollenkaan, eihän siinä edes tapahtunut mitään... Kill Billit taitavat olla miun mielestäin parasta Tarantinoa.

tiinanen kirjoitti...

Moikka!

Eksyin nyt blogiisi ensimmäistä kertaa ja tähän tuli tarvetta jättää kommentti. :)

En todellakaan ole mikään Tarantinojen asiantuntija, mutta mä en kans tykännyt Paskiaisista juurikaan. Itse asiassa, tää tuli taannoin vuokrattua, enkä jaksanut katsoa edes loppuun asti... Mun pitää ehkä joskus yrittää uudestaan. :)

Oon yrittänyt hiljalleen tutustua Tarantinon leffoihin. Kill Billeistä tykkäsin tosi paljon ja Pulp fictionista en taas yhtään. Siitä huolimatta että se on yhden tuttuni kaikkien aikojen lemppari leffa. Että makuasioita! :)