maanantai 28. syyskuuta 2009

Kunniattomat paskiaiset

Viime viikolla Vaasassa, lentsusta huolimatta, menin istumaan elokuviin. Kankaalle heijastettiin Tarantinon uusin tuotos Kunniattomat paskiaiset.

Pitää ensimmäisenä myöntää, että pidin elokuvasta kovasti. ja seuraavaksi pitää myöntää, etten pitänyt elokuvasta juurikaan. Kohtuullisen ristiriitaista. Mutta sitähän se oli elokuvakin.

Tarkkaan ja kauniisti piirrettyä kuvaa ja juonta, tyttöjä, musiikkia (sitä samaa musiikkia kuin Kill Billeissä). Juoni kulki joutuisasti ja takeltelematta, hahmot olivat, niin, mitähän voisi sanoa. onnistuneita? monipuolisia? erilaisia? tarantinomaisia? En tiedä kumpi kantoi elokuvaa enemmän, henkilöhahmot vai tarantinon ohjaus.

Miusta tarina oli varsin oivaltava, kiero ja yllätyksekäskin, mutta myös liian julma ja röyhkeä. Mutta miksei tätä tarinaa opetettu ysiluokan historian tunnilla?

ja äärettömän hauskaahan on kun jenkki puhuu italiaa. varsinkin kun se jenkki on brad pitt.

over and out

3 kommenttia:

Nattuli kirjoitti...

En itse ole nähnyt elokuvaa vielä, mutta pikkusisko kertoi, että teatterissa yleisö oli nauranut hyvin väkivaltaisille kohtauksille. Niinpä päätin, että odotan DVD:tä, jotta voin katsoa leffan omalla tavallani.

Kootut viihdeuutiset: http://kookas.fi/news/94

Viiru kirjoitti...

se väkivallalle nauraminen kyllä yllätti miutkin. Takarivistä tyttö sanoi leffan lopuksi vielä, että oli yksi hauskimmista leffoista ikinä. Hieman kieroutunutta.

Kirsikka kirjoitti...

En ole tämän tarinan tyttö takarivistä, mutta naureskelin kohtauksille itsekin. Mutta minähän olenkin hieman kieroutunut. Buah-hah-hah!