maanantai 20. huhtikuuta 2009

Tyttöjen ilta

Vietin tuossa joku aika sitten tyttöjen iltaa Vickyn ja Christinan sekä Poppyn kanssa, kiitos lähivideovuokraamon hässäkkäpäivien ja puolihintaisen vuokrauksen. Arvion kirjoittaminen on vähän jäänyt kun ei miulla oikeasti ole noista kovin paljon kerrottavaa. Viehättäviä ja vallan hyväntuulisia leffoja kumpikin lopulta.

Ensin latasin soittimeen Vicky Christina Barcelonan ja kuten niin moni muukin, pidin siitä valtavasti. Loppu oli kyllä jotenkin ontto, mutta kaiketi se kuuluu Woody Allenin tyyliin. Juonen käänteitä riitti ja kyllä, Scarlett Johansson ja Penelope Cruz ovat kumpikin jumalaisen kauniita eikä Javier Bardem myöskään ole kovin rumaa katsottavaa. Ja jos elokuvassa käsitellään jollain tavalla taidetta, tykkään aina.

Poppyn kanssa sen sijaan oli vähän ongelmia. Elokuvaa Happy go lucky on kuvattu hyvänmielen elokuvaksi, jota se lopulta todella onkin mutta elokuva ei jaksa kiinnostaa niin paljoa, että sen olisi katsonut yhdessä osassa. Lopulta elokuvan katsomiseen meni ehkä kolme tuntia kun eksyin tekemään kaikkea muuta välillä (kuten tutkimaan jääkiekkotuloksia, paha minä).

Kokonaisuutena Happy go lucky oli kuitenkin ihan hieno ja hyväntuulinen ja vauhdikas. Elämänmakuinen muttei onneksi kuitenkaan niin naiivi kuin esimerkiksi inhokkini amelie.

Ei kommentteja: