maanantai 15. maaliskuuta 2010

Ruma totuus

Odotin jostain syystä vähän enemmän Katherine Heiglin ja Gerard Butlerin tähdittämästä The Ugly Truth -romkomista, mutta ei se sitten toiveita juuri täyttänyt. Suunnattoman ihmeellisiä juonenkäänteitä en toki olettanut olevankaan, mutta vähän jäi miesten ja naisten erilaisuudesta vitsailu köyhäksi.

Leffa tyrkkäsi mielikuvaa naisista tiukkapipoisina siveydensipuleina, jotka eivät rohkene vibraattoria lausua ja etsivät herkkää, tunteellista, sivistynyttä, liki aseksuaalia miestä. Miehet, siis ne oikeat miehet, taas ovat yksinkertaisia tisseistä, panemisesta ja bissestä kiinnostuneita karjuja. Ja loppujen lopuksihan nainen kuitenkin siis haluaa tuollaisen jälkimmäisen...

Muutamia ihan hyviä sutkautuksia elokuvassa oli, mutta kokonaisuutena se nyt ei kauhean ikimuistoisena mieleen jäänyt. Etenkin kun Heigl on semiärsyttävä ja Butler ei sitten ollutkaan mitenkään vastustamattoman ihQ.

1 kommentti:

tiinanen kirjoitti...

Ugly Truth oli munkin mielestä ihan tyhmä. Voisin suositella sitä niille, joiden mielestä Gerard Butler on maailman seksikkäin mies, tai jotain. Muuten voi ihan jättää väliin. :)