keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Paha päivä

Benis Affleckilla ja Samuel L. Jacksonilla on vähän paha päivä. Huippulakimies Gavin Banekin (Benis) tarttis ehtiä oikeuteen puolustamaan pomojensa rahoja, ex-alkkis Doyle Gipson (Samppa) taas kiiruhtaa samaan paikkaan saadakseen poikiensa yhteishuoltajuuden. Yksi epäonnistunut kaistanvaihto ja kummankin päivä menee niin sanotusti persiilleen. Poijjaat syyttävät epäonnesta toinen toisiaan ja alkaa keskinäinen vainokampanja. Eihän siinä oli kuin häviäjiä ja sivullisetkin saavat kärsiä.

Changing Lanes ei liene mikään valtaisa klassikkoelokuva, mutta kyllä sitä ihan mielikseen maanantai-illan ratoksi katsoi. Jos ei siitä muuta ylevää ajatusta löydä, niin ainakin sen, että ei kai sitä aina tartte olla niin helkkarin itsepäinen.

"It's like you go to the beach. You go down to the water. It's a little cold. You're not sure you want to go in. There's a pretty girl standing next to you. She doesn't want to go in either. She sees you, and you know that if you just asked her her name, you would leave with her. Forget your life, whoever you came with, and leave the beach with her. And after that day, you remember. Not every day, every week... she comes back to you. It's the memory of another life you could have had. Today is that girl."
- Gavin Banek

Ei kommentteja: