maanantai 22. lokakuuta 2007

Googled Up

Pari viikkoa sitten kävimme katsomassa hengentuotteen nimeltä Paksuna (Knocked Up). Ihan elokuvateatterissa, mitä ei todellakaan tapahdu kovin usein. Kumpikaan meistä ei ollut elokuvasta mitenkään ylimaallisen kiinnostunut etukäteen, minä varmaan enemmän kuitenkin.

Paksuna oli kuitenkin yllättävän hyvä omassa luokassaan. Trailerien perusteella odotin tosin enemmän sellaista päätöntä teinimeininkiä ja pissa-kakkahuumoria. Kyllä sitäkin oli mutta ehkä aavistuksen verran aikuisemmalla tasolla. Muutamia kohtalaisen herkullisia hahmoja oli myös saatu mukaan mm. johtajan assistentti (?) Jill, jolta seuraava sitaatti (www.imdb.com):
Oh, no, we're not asking you to lose weight. That would be illegal. We just want you to be healthy, by eating less. So go home, weigh yourself on a scale, write than down. Then subtract 20 from that number. And weigh that. Yeah.
Sitä en kyllä tiedä miten hyvin Paksuna kestää aikaa, tosin onko tällaisten elokuvien edes tarkoitus kestää aikaa, en tiedä. Nyt se oli kyllä ihan ajan hermolla kaikkine googlailuineen, joka kyllä alkoi itse asiassa jo ärsyttää.

Loppuarvosanaksi voisin antaa kolme tähteä (***). Olen tähtien kanssa yleensä aika pihi ja tuo kolme on minulta tosi paljon. Leffasta jäi kuitenkin hyvä fiilis.

1 kommentti:

Aimo annos kirjoitti...

Paksuna on katsastettu myös meidän perheessämme. Vääntäydyimme pitkästä aikaa leffateatterin penkkeihin, muutenhan sitä ollaankin kaulailtu sohvan kulmassa diiviidii-tallenteita katsoen.

Tykkäsin. Kovasti. Neljä (****) tähteä viidestä. Ihan vaan siitä syystä, että olipahan pitkästä aikaa hauska nähdä komedia.