perjantai 6. tammikuuta 2012

The Hangover II

Kaikki jotka ovat nähneet The Hangover -leffan (Kaamea kankkunen muistaakseni suomeksi), tietävät mitä on odotettavissa. Ikävä kyllä siihen se sitten vähän jääkin, eli vanhan vitsin lämmittelyyn.

Nyt edessä ovat hammaslääkäri Stun häät Thaimaassa ja edellisestä elokuvasta oppineena Stu ei halua polttareita. Ei todellakaan. Poikain on tarkoitus vain istua notskilla, paistaa vaahtokarkkeja ja juoda vähän bisseä. Mennä sen jälkeen ajoissa nukkumaan oman kullan kainaloon. Mutta kappas keppanaa. Niinhän siinä vain käykin, että seuraavana aamuna herätään bangkokilaisesta hotellista filmi poikki ja taas on yksi joukosta kadonnut. Eipä siinä sitten muuta kuin ryhdytään seuraamaan omia jälkiä.

Mitään järisyttävän uutta ja ihmeellistä ei The Hangover II tarjoa ykkösosan nähneille, tuskin muillekaan. Kyllähän elokuvan katsoo ennemmin kuin selkäänsä ottaa ja on mukaan tungettu muutama aiempaa härskimpi vitsikin, voi niille vähän hörähdellä. Mutta älkää nyt pliis enää kolmatta osaa tehkö!

DVD:n kannessa muuten mainostetaan kovasti gag reeliä. Sen takia ei ainakaan kannata vaivautua. Oli nimittäin harvinaisen tylsä ja huumoriton gag reel.

Ei kommentteja: