perjantai 19. kesäkuuta 2009

Jätä se!

Juhannuksen kunniaksi kävimme M:n kanssa katsomassa kevyttä parisuhdehömppää, eli Jätä se (He's just not that into you). Kummallakaan ei tainnut olla kauhean korkeat odotukset leffan suhteen, mutta yllättävän hyvä se sitten lopulta oli. Siinä mielessä leffa oli aika monipuolinen parisuhdekomedia, että osasimme kumpikin siihen samaistua. Minä vastaeronneena sinkkuna ja M piakkoin avioituvana.

Juonellisesti ei suuria yllätyksiä ollut, mutta tuollaisella tähtisateella ei voi kauheasti pieleen mennä. Oli Jennifer Anistonia, Benis Affleckia, Scarlett Johanssonia, Bradley Cooperia, Drew Barrymorea, Jennifer Connellya, Ginnifer Goodwinia ja Justin Longia. Yksi himoitsee ihan jotain muuta kuin vaimoaan, toinen etsii koomiset suhteet saavuttavassa epätoivossa elämänsä rakkautta, kolmas dumppaa miehensä kun tämä ei tahdo naimisiin, neljäs tietää pelimiesten kaikki temput mutta ei tajua olevansa rakastunut.

En yleensä ole romkomien suurkuluttaja tai niistä muutenkaan ihmeemmin välitä, mutta Jätä se oli kyllä tosiaankin katsomisen arvoinen. Mie tykkäsin. Vaikka välillä tuottikin ongelmaa päättää, ihastuuko Scarlettiin vai Bradleyyn. Kaikkein ihanin oli sitten kuitenkin Ginnifer. Tosin Justinin ääntä voisin kuunnella loputtomiin...
"How to tell from the ones who want us and the ones who don't, the ones who will stay and the ones who will leave. And maybe a happy ending doesn't include a guy, maybe... it's you, on your own, picking up the pieces and starting over, freeing yourself up for something better in the future. Maybe the happy ending is... just... moving on."

Ei kommentteja: